Burger House PECR
Výběrové maso připravujeme s použitím nejlepších čerstvých surovin. Burgery a steaky nabízíme s řadou čerstvě připravených salátů, omáček a domácích hranolků.
Přijďte, posaďte se a ochutnejte naše domácí burgery, steaky a u nás pečené bulky. Nabízíme také vegetariánské burgery, saláty, domácí polévky a menu pro děti.
Kuchyně
Největší důraz klademe na výběr masa jak u burgerů tak u steaků. Vybíráme pro vás ty nejlepší kusy od prověřených řezníků.
Denně k nám vozí zelinář čerstvou zeleninu a saláty. Přípravou čerstvých ingrediencí dosahujeme co nejlepšího chuťového propojení salátů s výběrovým masem, domácími majonézami a u nás pečenými bulkami.
Restaruace získala ocenění Travellers' Choice 2022.
Free range
Výběrové maso, které používáme pro přípravu našich burgerů a steaků.
Hovězí US Ball Tip (ořech) - Jedná se o vyzrálé maso ideální na steaky. Může být jemně kryté tukem, který vyzdvihne výjimečnou chuť steaku.
Hovězí US Hanger (veverka) - Steak z mladého býka, hovězí steak od bránice ceněný pro svou aromatickou chuť. Jedná se o výběrový kus masa.
Chuck roll se nachází v oblasti mezi hovězím krkem a vysokým roštěncem. Je optimálně prorostlý tukem a nabízí širokou škálu kuchyňského zpracování.
Kontakty
Hotel PECR Well
Pec pod Sněžkou 356
— mapa
Rezervace
Místo v restauraci si rezervujte online zde
telefonicky +420 739 983 121
Otevírací doba
7.30 – 10.00 snídaně
11.00 - 22.00 restaurace